146452ES - 
Torrevieja, Costa Blanca
Periode: 31-03-2021 -
07-04-2021
Pris:
DKK
Sommerhus Dehesa de Campoamor 146452ES
Feriebolig Dehesa de Campoamor 146452ES
Sommerhus indvendigt Dehesa de Campoamor 146452ES
Feriehus Dehesa de Campoamor 146452ES
Ferielejlighed Dehesa de Campoamor 146452ES
Sommerhusudlejning Dehesa de Campoamor 146452ES
Hus Dehesa de Campoamor 146452ES
Feriebolig Dehesa de Campoamor 146452ES
Sommerhus indvendigt Dehesa de Campoamor 146452ES
Feriehus Dehesa de Campoamor 146452ES
Faciliteter
TV
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Stamdata
6 personer
2 soveværelser
100 m. til vandet
400 m. til nærmeste by
Husdyr tilladt: Ja
Værelsesbeskrivelse
Soveværelse:
2 sovepladser (Dobbeltseng 160 cm.)
Indbyggede skabe
10 m2

Soveværelse 2:
2 sovepladser (Dobbeltseng 160 cm.)
Indbyggede skabe
10 m2

Opholdsstue:
2 sovepladser (Sovesofa 140 cm.)

Køkken:

Badeværelse:
WC, Varmt og koldt vand. Bruser. Badekar

Terrasse:
Overdækket terrasse ifbm. stuen.
Teak-bord og 4 stole
6 m2

Tag-terrasse:
Tagterrasse med egen privat indvendig trappe.
Teak-bord og 6 stole
Granit-bord og 6 stole
4 liggestole
Parasol
Gas-grill
112 m2
Yderligere info
Husbeskrivelse
Luksuslejlighed i det eksklusive Dehesa de Campoamor, 15 min. fra mange store golfbaner, kæmpe tagterrasse, havudsigt.

Lejligheden er indrettet i lys skandinavisk stil og er beliggende på 3. sal i et nyt kompleks bygget i 2007. Lejligheden har en stue med direkte udgang til sydvendt terrasse og panoramaudsigt over Middelhavet.
Fra stuen er der adgang til veludstyret køkken med alt i hårde hvidevarer, 2 soveværelser, det ene med super udsigt over middelhavet samt tilhørende badeværelse med badekar med bruser. I stuen findes en 2 personers sovesofa (140cm bred). Der er adgang til stor (112 kvm.) tag-terrasse.
I soveværelserne er der indbyggede klædeskabe.

Lejligheden er indrettet i lys, skandinavisk stil og der er lagt vægt på kvalitet - både i selve byggeriet og i valg af møblement. Lejligheden er fuldt udrustet. Der er havemøbler på terrasserne, stor gas-grill, vaskemaskine, opvaskemaskine, stort rummeligt køleskab samt fryser. Der er desuden installeret internetadgang med trådløs adgang (100 MBit Fiber Internetforbindelse) som kan benyttes uden beregning.
I lejeligheden forefindes også barneseng, samt barnestol.

Lejligheden ligger tæt på vandet og har en fantastisk udsigt til både hav og bjerge. Der er adgang til stor nyanlagt svømmepøl og med kun ca. 250 meter til den supergode børnevenlige Campoamor strand ved Franco's gamle sommerresidens.

Lejligheden ligger kun få minutters kørsel fra den såkaldte "Golf Trekant", som består af de tre golfbaner Club de Golf Las Ramblas de Orihuela, Real Club de Golf Campoamor og Club de Golf Villamartin.
Indkøbsmuligheder findes i gå-afstand og der er mange restauranter og barer indenfor en afstand mellem 300 og 500 meter. Området er meget roligt.

Campoamor ligger ca. 8 km. syd for byen Torrevieja. Byen har ca. 90.000 indbyggere og her er rig mulighed for at opleve det autentiske Spanien. Byen har en smuk strandpromenade med et rigt udbud af restauranter og shopping-muligheder. I Torrevieja findes desuden et stort vandland, som vil begejstre ethvert barn og der er masser af muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport som sejlads, windsurfing og dykning. I området omkring saltsøerne nær Torrevieja findes et stort naturreservat, hvor man har mulighed for at betragte op til 500 forskellige fuglearter - heriblandt flamingoer. I området er anlagt vandre- og cykelruter og der er mulighed for at leje cykler på stedet.

Sommeren er lun og tør ved den spanske Middelhavskyst og om vinteren når temperaturen kun sjældent under 5 grader. Torrevieja og området omkring byen er af verdens sundhedsorganisationen WHO udråbt til et af verdens 3 sundeste
områder at leve i på grund af det helt specielle mikroklima. Klimaet opstår på den måde, at de omkringliggende saltsøer og den megen salt i luften udtørrer luften og giver en behagelig luftfugtighed. Bjergene omkring
området giver læ og sikrer et godt klima også om vinteren.
Gennemsnitstemperaturen i denne del af Spanien ligger i gennemsnit ca. 3 grader over temperaturen i den sydlige del af Spanien og gør Costa Blanca til et af Europas varmeste områder om vinteren. Det enestående mikroklima gør området til et attraktivt feriested for mennesker med sygdomme som psoriasis og gigt.

Der er mange muligheder for at rejse til Alicante. Norwegian, Transavia, SAS og Air Berlin flyver fra København og Ryanair flyver direkte fra Billund, men der er også andre muligheder fra f.eks. Hamburg eller via London med lavprisselskaberne. Lufthavnen i Murcia (San Javier) - ca. 30 km fra Campoamor - er også et alternativ, men man kan også rejse via Malaga, Madrid, Barcelona eller Valencia. Lejligheden ligger kun 45 minutter fra
lufthavnen i Alicante og 20 minutter fra Murcia lufthavn. Der er mulighed for billigt at leje en bil - søg efter aktuelle tilbud via internettet.