Information om Costa Blanca

Costa Blanca byder på sol, strand og noget for hele familien. Shopping til mor, golf til far, børnevenlige strande til børnene og et begivenhedsrigt natteliv for de unge.

Spaniens hvide kyst, Costa Blanca er lækre kyststrækninger og strande fordelt hen over 200 km. Smuk natur, masser af forlystelser og seværdigheder gør det svært at mangle noget at give sig til. Og med en generel behagelig temperatur og luftfugtighed hele året rundt, behøver man ikke føle sig utilpas, og kan i stedet nyde hvert sekund på Costa Blanca.

Costa Blanca er kendt for deres varierende og lækre strande. Her iblandt Playa de San Juan, der er blevet kåret som Spaniens bedste strand. Du kan finde alt fra børnevenlige og lavvandede strande, til vindfyldte surfervenlige strande.

Golf er endnu en grund til at rejse til Costa Blanca, da de har mange meget anerkendte golfbaner, som mange turister planlægger hele deres ferie omkring. Efter golf er det altid rart at komme ud og opleve nattelivet i Costa Blanca. Med et stort udvalg af opholdssteder for både unge og voksne, får man den hyggelige spanske aftenstemning, der altid kan sætte et smil på læberne.